Aandelen Admiral kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Admiral aandelen? Op deze pagina kan je direct Admiral aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Admiral. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Admiral raadplegen. Admiral is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADM-L.

Waar kan je Admiral aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Admiral kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Admiral?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Admiral. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Admiral?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Admiral? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Admiral is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Admiral.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Admiral

Sterke punten:

 • Goede financiële positie: Admiral heeft een gezonde financiële positie met een sterke balans en een lage schuldenlast.
 • Diversificatie: Het bedrijf is actief in verschillende bedrijfssectoren, waaronder autoverzekeringen, huisverzekeringen en levensverzekeringen, wat de risico’s van de portefeuille vermindert.
 • Technologische innovatie: Admiral heeft geïnvesteerd in technologische innovatie om de klantervaring te verbeteren en de efficiëntie te verhogen.
 • Succesvolle acquisities: Admiral heeft in het verleden succesvolle overnames gedaan en heeft een bewezen trackrecord in het integreren van nieuwe bedrijven in de groep.

Zwakke punten:

 • Concurrentie: De verzekeringssector is sterk concurrentieel en het is moeilijk voor Admiral om zich te onderscheiden van andere aanbieders.
 • Veranderingen in regelgeving: Veranderingen in regelgeving kunnen een impact hebben op de winstgevendheid van Admiral en het vermogen om te groeien.
 • Gevoeligheid voor economische neergang: De vraag naar verzekeringsproducten kan afnemen tijdens economische recessies, waardoor de winstgevendheid van Admiral wordt beïnvloed.

aandeel admiral kopen

Wel of niet aandelen Admiral kopen?

Als je overweegt om te investeren in de aandelenmarkt, heb je waarschijnlijk al gehoord van Admiral. Maar is het een goed idee om te investeren in de aandelen van dit bedrijf?

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat beleggen in aandelen altijd een risico met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan namelijk fluctueren op basis van verschillende factoren, zoals de economie en het succes van het bedrijf zelf. Daarom is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen.

Admiral is een verzekeringsbedrijf dat zich richt op autoverzekeringen. Het bedrijf is actief in verschillende landen en heeft een sterke reputatie opgebouwd. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft een goede financiële positie.

Als je dus geïnteresseerd bent in het investeren in aandelen, kan Admiral een goede optie zijn. Het bedrijf heeft een sterke reputatie en heeft de potentie om in de toekomst verder te groeien. Maar zoals eerder vermeld, is het belangrijk om altijd een weloverwogen beslissing te nemen en jezelf goed te informeren voordat je investeert.

Kortom, als je op zoek bent naar een stabiel bedrijf om in te investeren, is Admiral zeker het overwegen waard. Maar onthoud dat beleggen altijd een risico met zich meebrengt en dat het belangrijk is om jezelf goed te informeren voordat je investeert.