Aandelen Adp promesses kopen

Wil je beleggen in Adp promesses aandelen? Op deze pagina kan je direct Adp promesses aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Adp promesses. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Adp promesses raadplegen. Adp promesses is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADP.PA.

Waar kan je Adp promesses aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Adp promesses kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Adp promesses?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Adp promesses. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Adp promesses?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Adp promesses? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Adp promesses is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Adp promesses.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ADP Promesses

ADP staat voor Aéroports de Paris, Het is een exploitant van onder meer luchthavens waaronder de bekende  Paris Charles de Gaulle.  ADP kreeg in 2006 een beursnotering op Euronext en lang was het bedrijf in handen van de staat, die over iets meer dan de helft van de aandelen beschikte.  Ook de Schiphol Group had lang aandelen in ADP.
Het staatsbelang is inmiddels verkocht en de aandelen van ADP worden tegenwoordig op de Euronext  beurs in Parijs verhandeld als ADP.  Jaarlijks maken ongeveer 300 miljoen mensen gebruik van luchthavens die door ADP geëxploiteerd worden.