Aandelen ADP kopen

Wil je beleggen in ADP aandelen? Op deze pagina kan je direct ADP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ADP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ADP raadplegen. ADP is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADP.

Waar kan je ADP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ADP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ADP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ADP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ADP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ADP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf ADP

Automatic Data Processing, dat is waar ADP voor staat. Het Amerikaanse bedrijf levert software en diensten voor personeelsbeheer. Opmerkelijk; tot 2014 was ADP een van de vier bedrijven in de S&P 500 met een bekende AAA-kredietbeoordeling.
Al in 1985 wist ADP de magische inkomstengrens van 1 miljard dollar te doorbreken. Dat deed het met name met salarisstroken die zo’n 20 procent van het Amerikaanse personeelsbestand bereikte. ADP is ondertussen een van de grootste leveranciers van HR-diensten in Noord Amerika, Europa, Latijns Amerika en Pacific Rim. ADP groeide verder door in 2018 WorkMarket over te nemen. Dit is een softwareplatform bedrijf dat bedrijven helpt om de groep freelancers, aannemers en consultants te beheren.