Aandelen Aecom kopen

Wil je beleggen in Aecom aandelen? Op deze pagina kan je direct Aecom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aecom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aecom raadplegen. Aecom is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACM.

Waar kan je Aecom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aecom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aecom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aecom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aecom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aecom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Aecom

Aecom is een ingenieursbureau dat hoog genoteerd staat op de Fortune 500 lijst. In eerste instantie stond Aecom bekend als Aecom Technology Corporation. De aandelen van de onderneming worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als ACM.
In Los Angeles staat de hoofdzetel van Aecom dat in URS Corporation een bekende dochteronderneming heeft. Grondlegger van het bedrijf was Davis Longdon. Behalve op de NYSE worden de aandelen van Aecom ook openbaar verhandeld op de Frankfurter Stock Exchange, nu als EGZ. Aecom is ook nog eens S&P 400 component.