Aandelen Aecom kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Aecom aandelen? Op deze pagina kan je direct Aecom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aecom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aecom raadplegen. Aecom is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACM.

Waar kan je Aecom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aecom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aecom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aecom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aecom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aecom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Aecom

Sterke punten Aecom

 • Wereldwijd bereik: Aecom heeft een wereldwijd bereik en is actief in verschillende landen, waardoor het toegang heeft tot diverse markten en groeimogelijkheden.
 • Expertise in infrastructuur: Het bedrijf heeft uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur, waaronder transport, water, energie en gebouwen, en kan profiteren van de toenemende vraag naar infrastructuurprojecten wereldwijd.
 • Sterke klantenbasis: Aecom bedient een brede klantenbasis, waaronder overheden, particuliere bedrijven en non-profitorganisaties, wat zorgt voor een stabiele stroom van projecten en inkomsten.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en werkt aan projecten die bijdragen aan milieuvriendelijke oplossingen en maatschappelijk verantwoorde ontwikkeling.
 • Innovatie en technologie: Aecom investeert in innovatie en technologie om efficiëntie en kwaliteit in projecten te verbeteren, en om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten en markttrends.

Zwakke punten Aecom

 • Gevoeligheid voor economische cycli: Aecom’s activiteiten zijn sterk afhankelijk van economische omstandigheden, zoals overheidsbudgetten en investeringen in infrastructuur, waardoor het bedrijf gevoelig is voor neerwaartse economische cycli.
 • Concurrentie in de sector: De bouw- en ingenieurssector is zeer competitief, met vele spelers op de markt. Aecom moet concurreren met andere bedrijven om projecten en contracten binnen te halen.
 • Risico’s van projectuitvoering: Grote bouw- en infrastructuurprojecten brengen inherente risico’s met zich mee, zoals budgetoverschrijdingen, vertragingen en technische uitdagingen, die invloed kunnen hebben op de winstgevendheid en reputatie van Aecom.
 • Geopolitieke risico’s: Aecom’s wereldwijde aanwezigheid brengt blootstelling aan geopolitieke risico’s met zich mee, zoals politieke instabiliteit, wisselkoersschommelingen en veranderende regelgeving in verschillende landen.
 • Afhankelijkheid van overheidscontracten: Aecom is afhankelijk van contracten met overheidsinstanties, waardoor het bedrijf kwetsbaar kan zijn voor veranderingen in overheidsbeleid, aanbestedingsprocessen en budgetten.

Over Aecom

Aecom is een ingenieursbureau dat hoog genoteerd staat op de Fortune 500 lijst. In eerste instantie stond Aecom bekend als Aecom Technology Corporation. De aandelen van de onderneming worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als ACM.

In Los Angeles staat de hoofdzetel van Aecom dat in URS Corporation een bekende dochteronderneming heeft. Grondlegger van het bedrijf was Davis Longdon. Behalve op de NYSE worden de aandelen van Aecom ook openbaar verhandeld op de Frankfurter Stock Exchange, nu als EGZ. Aecom is ook nog eens S&P 400 component.

Aecom

Wel of niet aandelen Aecom kopen?

Als je interesse hebt in de bouw- en ingenieursbranche, heb je misschien gehoord van Aecom, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in architectuur, engineering en constructie. Maar is het een goed idee om aandelen van Aecom te kopen? Laten we het eens bekijken.

Aecom heeft een solide reputatie in de sector en heeft wereldwijd aan veel indrukwekkende projecten gewerkt. Het bedrijf heeft een breed scala aan expertise en een sterke aanwezigheid op de markt, wat potentiële voordelen kan bieden voor investeerders. Bovendien heeft Aecom een solide financiële positie en rapporteert het regelmatig positieve resultaten.

Natuurlijk zijn er altijd risico’s verbonden aan investeren. De bouwsector kan gevoelig zijn voor economische schommelingen en er is altijd concurrentie. Bovendien kunnen projecten vertraging oplopen of budgetoverschrijdingen hebben, wat invloed kan hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.

Als je overweegt om aandelen van Aecom te kopen, is het belangrijk om grondig onderzoek te doen naar het bedrijf, zijn concurrenten en de algemene marktomstandigheden. Praat ook met een financieel adviseur om een weloverwogen beslissing te nemen.

Kortom, het kopen van aandelen Aecom kan een interessante mogelijkheid zijn, gezien het bedrijf’s reputatie en marktpositie. Maar zoals altijd bij investeren, is het belangrijk om de risico’s te begrijpen en de juiste informatie te verzamelen voordat je een beslissing neemt.