Aandelen Aegon kopen

Wil je beleggen in Aegon aandelen? Op deze pagina kan je direct Aegon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aegon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aegon raadplegen. Aegon is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AGN.AS.

Waar kan je Aegon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aegon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Aegon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aegon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aegon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aegon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aegon is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aegon.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aegon

Aegon is een bedrijf met Nederlandse roots dat ontstond in 1983 uit de fusie van AGO en Ennia. Tegenwoordig is het in ruim twintig landen actief waaronder landen in Amerika, Europa en Azië. Aegon biedt meer dan 30 miljoen mensen levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan. Het hoofdkantoor van Aegon staat in Nederland, in Den Haag om precies te zijn.
Bekende dochter van Aegon is Transamerica Corporation en de aandelen van Aegon worden verhandeld als AEG op de New York Stock Exchange. Grootste aandeelhouder van Aegons is nog steeds de Vereniging Aegon.