Aandelen Aena kopen

Wil je beleggen in Aena aandelen? Op deze pagina kan je direct Aena aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aena. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aena raadplegen. Aena is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AENA.E.

Waar kan je Aena aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aena kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aena?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aena. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aena?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aena? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aena is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aena.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Aena

Aena is tegelijk beheerder en ontwikkelaar van vliegvelden in Spanje. Het is daarnaast ook actief en heeft belangen in luchthavens binnen Latijns-Amerika en in Groot-Brittannië. De Spaanse overheid geldt – via Enaire- als eigenaar van het bedrijf en heeft 51 procent van de aandelen in het bezit. Het bedrijf werd eind 2010 opgericht.
Bekende dochters zijn Aena Internacional en Aena Dessarrollo, terwijl Aeropuertos Espanoles y Navegacion Aerea geldt als het moederbedrijf van Aena. Als puur gekeken wordt naar het passagiersvolume dan geldt Aena als de grootste exploitant van luchthavens ter wereld. In Spanje beheert het 46 luchthavens, daarbuiten nog eens zestien.