Aandelen Aeon kopen

Wil je beleggen in Aeon aandelen? Op deze pagina kan je direct Aeon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aeon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aeon raadplegen. Aeon is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8267.TY.

Waar kan je Aeon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aeon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aeon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aeon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aeon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aeon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over AEON

De Aeon winkels zijn supermarkten die door de Aeon Group beheerd worden. Deze groep is gevestigd in China, terwijl de winkels vooral in Japan huisvesten. Aeon geldt als de grootste detailhandelaar van Azië, want het heeft winkels niet alleen in Japan maar in heel Maleisië.
De Aeon Group heeft een netwerk van ongeveer driehonderd aangesloten dochters terwijl er daarnaast rond de dertig bedrijven zijn aangesloten bij de onderneming middels een equity methode. Aeon is er van gemakswinkel in klein formaat tot in de vorm van een compleet winkelcentrum. Aeon is meteen ook de grootste ontwikkelaar van winkelcentra in Japan.