Aandelen AEP kopen

Wil je beleggen in AEP aandelen? Op deze pagina kan je direct AEP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AEP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AEP raadplegen. AEP is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AEP.

Waar kan je AEP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AEP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AEP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AEP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AEP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AEP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf AEP

AEP staat voor American Electric Power en is in het bezit van een zeer groot elektriciteitsnetwerk. Het levert elektriciteit aan zo’n 5 miljoen klanten in 11 staten in Amerika. Bovendien is het eigenaar van het grootste elektriciteitstransmissie systeem van Amerika.
Binnen de Eastern Interconnection levert American Electric Power een tiende deel van de elektriciteitsvraag. AEP werkt in het veld met merknamen als AEP Ohio, AEP Texas, Indiana Michigan Power, Kentucky Power, Public Service Company of Oklahoma en ook als Southwestern Electric Power Company. Het hoofdkantoor van AEP is gehuisvest in Columbus in Ohio.