Aandelen Aercap kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Aercap aandelen? Op deze pagina kan je direct Aercap aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aercap. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aercap raadplegen. Aercap is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AER.

Waar kan je Aercap aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aercap kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Aercap?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aercap. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aercap?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aercap? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Aercap

Sterke punten:

 • Leider in vliegtuigleasing: Aercap is een van de grootste vliegtuigleasebedrijven ter wereld en heeft een sterke positie in de markt.
 • Geografisch gediversifieerd: Het bedrijf heeft een geografisch gediversifieerd klantenbestand en is aanwezig in alle belangrijke markten, waaronder Noord-Amerika, Europa en Azië.
 • Solide financiële positie: Aercap heeft een solide financiële positie met een sterke cashflow en een gezonde balans.
 • Lange-termijn huurcontracten: Aercap heeft lange-termijn huurcontracten met luchtvaartmaatschappijen, waardoor het bedrijf een stabiele inkomstenstroom heeft.

Zwakke punten:

 • Afhankelijk van de luchtvaartindustrie: Aercap is afhankelijk van de gezondheid van de luchtvaartindustrie en kan worden beïnvloed door factoren zoals economische recessies en geopolitieke spanningen.
 • Risico van wanbetaling: Er bestaat een risico dat luchtvaartmaatschappijen hun huurcontracten niet kunnen nakomen, vooral tijdens moeilijke economische tijden.
 • Concurrentie: De vliegtuigleasingmarkt is zeer competitief, met grote spelers zoals General Electric en Boeing Capital.

Over Aercap

Aercap is een bedrijf dat aan vliegtuigleasing doe. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd is in Haarlemmermeer, op Schiphol. De aandelen van het bedrijf staan niet geheel verrassend aan de New York Stock Exchange genoteerd onder de vermelding AER. Het hoofdkantoor staat in Dublin, Ierland. Aercap werd opgericht in 1995.

Bekende dochteronderneming is het eveneens bekende International Lease France Corporation. Behalve aan leasing van vliegtuigen, handelt Aercap ook in onder andere vliegtuig motoren en onderdelen van het vliegtuig. Van de aandelen is liefst 20 procent in bezit van Waha Capital, een bekende investeringsmaatschappij.

aandeel aercap kopen

Wel of niet aandelen Aercap kopen?

Als je overweegt om te investeren in de aandelenmarkt, is het begrijpelijk dat je voorzichtig wilt zijn. Er zijn veel bedrijven om uit te kiezen en het is belangrijk om een grondige analyse te maken voordat je een beslissing neemt.

Aercap is een van de grootste vliegtuigleasebedrijven ter wereld en heeft een sterke positie in de markt. Het bedrijf heeft een geografisch gediversifieerd klantenbestand en is aanwezig in alle belangrijke markten, waaronder Noord-Amerika, Europa en Azië. Aercap heeft ook een solide financiële positie met een sterke cashflow en een gezonde balans.

Aan de andere kant is Aercap afhankelijk van de gezondheid van de luchtvaartindustrie en kan worden beïnvloed door factoren zoals economische recessies en geopolitieke spanningen. Er bestaat ook een risico dat luchtvaartmaatschappijen hun huurcontracten niet kunnen nakomen, vooral tijdens moeilijke economische tijden. De vliegtuigleasingmarkt is ook zeer competitief, met grote spelers zoals General Electric en Boeing Capital.

Als je bereid bent om het risico te nemen en gelooft in de lange-termijn vooruitzichten van de luchtvaartindustrie, kan Aercap een aantrekkelijke investering zijn. Het is echter belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te beslissen of het past bij jouw beleggingsdoelen en risicobereidheid.