Aandelen Aercap kopen

Wil je beleggen in Aercap aandelen? Op deze pagina kan je direct Aercap aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aercap. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aercap raadplegen. Aercap is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AER.

Waar kan je Aercap aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aercap kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Aercap?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aercap. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aercap?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aercap? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aercap

Aercap is een bedrijf dat aan vliegtuigleasing doe. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd is in Haarlemmermeer, op Schiphol. De aandelen van het bedrijf staan niet geheel verrassend aan de New York Stock Exchange genoteerd onder de vermelding AER. Het hoofdkantoor staat in Dublin, Ierland. Aercap werd opgericht in 1995.
Bekende dochteronderneming is het eveneens bekende International Lease France Corporation. Behalve aan leasing van vliegtuigen, handelt Aercap ook in onder andere vliegtuig motoren en onderdelen van het vliegtuig. Van de aandelen is liefst 20 procent in bezit van Waha Capital, een bekende investeringsmaatschappij.