Aandelen AES kopen

Wil je beleggen in AES aandelen? Op deze pagina kan je direct AES aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AES. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AES raadplegen. AES is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AES.

Waar kan je AES aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AES kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AES?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AES. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AES?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AES? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf AES

The AES is een onderneming die zich bezighoudt met het genereren en distribueren van elektrische stroom. Het is met het hoofdkantoor gevestigd in Arlington, Virginia. The AES is een Fortune 500 bedrijf dat wordt gezien als een toonaangevende onderneming in de wereld.
The AES wekt elektriciteit op en distribueert dat in vijftien verschillende landen en werd in 1981 opgericht. Aanvankelijk functioneerde het als adviesbureau. In 1991 werd The AES Corporation een feit en werd het bedrijf ook openbaar. Het heeft in Enel Sao Paolo een dochteronderneming en nam twee jaar geleden een andere dochteronderneming in de vorm van sPower over.