Aandelen AFLAC Incorporated kopen

Wil je beleggen in AFLAC Incorporated aandelen? Op deze pagina kan je direct AFLAC Incorporated aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AFLAC Incorporated. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AFLAC Incorporated raadplegen. AFLAC Incorporated is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AFL.

Waar kan je AFLAC Incorporated aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AFLAC Incorporated kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AFLAC Incorporated?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AFLAC Incorporated. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AFLAC Incorporated?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AFLAC Incorporated? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf AFLAC Incorporated

AFLAC Incorporated is een Amerikaanse verzekeringsmaatschappij en geldt als de grootste aanbieder van de aanvullende verzekering in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd opgericht in 1955. Het hoofdkwartier van AFLAC Incorporated vind je in Columbus, Georgia.
De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als AFL. De onderneming werd vooral bekend vanwege de dekking die het biedt voor loonaftrek die kan plaatsvinden na bijvoorbeeld een ongeval of ziekte. Op die manier zegt het financiële bescherming te bieden aan ondertussen ruim vijftig miljoen mensen wereldwijd. De onderneming heeft ruim negentienduizend verkoopkantoren in Japan terwijl er in de Verenigde Staten rond de 75.000 verkoopmedewerkers actief zijn.