Aandelen Afterpay Touch Group kopen

Wil je beleggen in Afterpay Touch Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Afterpay Touch Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Afterpay Touch Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Afterpay Touch Group raadplegen. Afterpay Touch Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APT.CHA.

Actuele koers van het aandeel Afterpay Touch Group

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Afterpay Touch Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Afterpay Touch Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Afterpay Touch Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Afterpay Touch Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Afterpay Touch Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum