Aandelen Afterpay Touch Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Afterpay Touch Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Afterpay Touch Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Afterpay Touch Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Afterpay Touch Group raadplegen. Afterpay Touch Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APT.CHA.

Waar kan je Afterpay Touch Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Afterpay Touch Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Afterpay Touch Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Afterpay Touch Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Afterpay Touch Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Afterpay Touch Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Afterpay Touch Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Afterpay Touch Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Afterpay Touch Group

Sterke punten Afterpay Touch Group

  • Populaire betalingsmethode: Afterpay Touch Group biedt een populaire betaalmethode aan die steeds meer wordt gebruikt door consumenten.
  • Internationale uitbreiding: Het bedrijf is bezig met het uitbreiden naar nieuwe markten, zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
  • Samenwerkingen met grote retailers: Afterpay Touch Group heeft samenwerkingen met grote retailers zoals ASOS en Sephora, waardoor het bedrijf een breder bereik heeft en meer klanten kan aantrekken.

Zwakke punten Afterpay Touch Group

  • Concurrentie: Afterpay Touch Group heeft te maken met toenemende concurrentie in de markt voor betalingsdiensten, waardoor het moeilijker kan worden om marktaandeel te behouden.
  • Afhankelijkheid van retailers: Het succes van Afterpay Touch Group is afhankelijk van de samenwerkingen met grote retailers, wat een risico met zich meebrengt als deze samenwerkingen niet worden voortgezet.
  • Onzekerheid over regelgeving: De regelgeving rondom betalingsdiensten is constant in ontwikkeling en kan invloed hebben op de activiteiten van Afterpay Touch Group.

Over Afterpay Touch Group

Afterpay Touch Group doet in financiële technologie. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw Zeeland.  Het bedrijf is een uitvloeisel van de fusie tussen Afterpay en Touchcorp. De fusie kreeg in 2017 gestalte.  De aandelen van Afterpay Touch Group staan genoteerd als APT op de beurs in Australië.

De onderneming werd opgericht dor  Anthony Eisen. Hij deed dat samen met Nicholas Molnar. Behalve de fusie in 2017, werd in dat jaar ook de succesvolle mobiele Afterpay applicatie uitgebracht door de onderneming.

aandeel afterpay touch group kopen

Wel of niet aandelen Afterpay Touch Group kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van aandelen van Afterpay Touch Group, maar weet je niet zeker of dit een goede investering is? Hieronder hebben we enkele factoren opgesomd die je kunt overwegen voordat je besluit om wel of niet te investeren in dit bedrijf.

Voordelen van investeren in Afterpay Touch Group: Het bedrijf is een snelgroeiende speler in de markt voor betalingsdiensten en heeft een sterke positie in de Australische markt. Het bedrijf is ook bezig met internationale uitbreiding en heeft al samenwerkingen met grote retailers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien biedt Afterpay Touch Group een populaire betaalmethode aan die steeds meer wordt gebruikt door consumenten.

Nadelen van investeren in Afterpay Touch Group: De markt voor betalingsdiensten is erg competitief en het bedrijf heeft te maken met toenemende concurrentie. Bovendien is het succes van Afterpay Touch Group afhankelijk van samenwerkingen met grote retailers, wat een risico met zich meebrengt als deze samenwerkingen niet worden voortgezet. Ten slotte kan de onzekerheid over regelgeving rondom betalingsdiensten invloed hebben op de activiteiten van het bedrijf.

Als je besluit om te investeren in Afterpay Touch Group, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en de marktomstandigheden en financiële prestaties van het bedrijf in de gaten te houden. Onthoud dat investeren altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om een weloverwogen beslissing te nemen.