Aandelen Afterpay Touch Group kopen

Wil je beleggen in Afterpay Touch Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Afterpay Touch Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Afterpay Touch Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Afterpay Touch Group raadplegen. Afterpay Touch Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APT.CHA.

Waar kan je Afterpay Touch Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Afterpay Touch Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Afterpay Touch Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Afterpay Touch Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Afterpay Touch Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Afterpay Touch Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Afterpay Touch Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Afterpay Touch Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Afterpay Touch Group

Afterpay Touch Group doet in financiële technologie. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw Zeeland.  Het bedrijf is een uitvloeisel van de fusie tussen Afterpay en Touchcorp. De fusie kreeg in 2017 gestalte.  De aandelen van Afterpay Touch Group staan genoteerd als APT op de beurs in Australië.
De onderneming werd opgericht dor  Anthony Eisen. Hij deed dat samen met Nicholas Molnar. Behalve de fusie in 2017, werd in dat jaar ook de succesvolle mobiele Afterpay applicatie uitgebracht door de onderneming.