Aandelen Agco kopen

Wil je beleggen in Agco aandelen? Op deze pagina kan je direct Agco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Agco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Agco raadplegen. Agco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AGCO.

Waar kan je Agco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Agco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Agco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Agco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Agco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Agco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Agco

Agco is fabrikant van tractoren en landbouwmachines en geldt wereldwijd als een van de grootste spelers in deze branche. Het hoofdkwartier is gevestigd in Duluth in Georgia.
Agco biedt een complete range aan tractoren, maaidorsers, hooimachines, sproeiers en ook diervoedertechnologie. De aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld als AGCO. Zeer bekende dochters van dit bedrijf zijn wel (het meest bekende tractormerk) Massey Ferguson, Fendt, Laverda en Vatra. Agco is het rechtstreekse resultaat van tal van Amerikaanse en Europese fusies. Agco is ook bekend van de Gator zelfrijders en de White Planter pootmachines.