Aandelen Ageas kopen

Wil je beleggen in Ageas aandelen? Op deze pagina kan je direct Ageas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ageas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ageas raadplegen. Ageas is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AGS.BR.

Waar kan je Ageas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ageas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ageas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ageas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ageas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ageas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ageas

Ageas is een bekende Belgische verzekeraar. De onderneming omvat de bedrijven AG Insurance en het internationaal opererende Ageas Insurance International. De onderneming heeft voorts een beperkt belang in Royal Park International.  Ageas is al in twaalf landen actief, landen die zich allemaal en uitsluitend in Europa en Azië bevinden.
Ageas heeft een notering aan de Euronext in Brussel en de hoofdvestiging vind je in de Belgische hoofdstad Brussel, in het Hoofdstedelijk Gewest om precies te zijn.  De meest voorname en bekende dochter van Ageas is wel AG Insurance.