Aandelen Ageas kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ageas aandelen? Op deze pagina kan je direct Ageas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ageas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ageas raadplegen. Ageas is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AGS.BR.

Waar kan je Ageas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ageas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Ageas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ageas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ageas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ageas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ageas

Sterke punten

  • Financiële stabiliteit: Ageas heeft een sterke financiële positie en een goede balans, wat bijdraagt aan de stabiliteit van het bedrijf.
  • Diversificatie van activiteiten: Ageas heeft diverse activiteiten, waaronder verzekeringen en vermogensbeheer, wat bijdraagt aan de spreiding van het bedrijf.
  • Internationale aanwezigheid: Ageas is actief in verschillende landen, waaronder België, het Verenigd Koninkrijk en Azië, wat bijdraagt aan de groeimogelijkheden van het bedrijf.

Zwakke punten

  • Afhankelijkheid van de Europese markt: Ageas is sterk afhankelijk van de Europese markt, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor economische schommelingen in deze regio.
  • Regelgevingsrisico’s: Ageas is actief in een sterk gereguleerde sector, waardoor het bedrijf te maken heeft met regelgevingsrisico’s en boetes bij overtredingen.
  • Concurrentie in de markt: Ageas opereert in een competitieve markt, waardoor het bedrijf te maken heeft met concurrentie van andere spelers in de sector.

Over Ageas

Ageas is een bekende Belgische verzekeraar. De onderneming omvat de bedrijven AG Insurance en het internationaal opererende Ageas Insurance International. De onderneming heeft voorts een beperkt belang in Royal Park International.  Ageas is al in twaalf landen actief, landen die zich allemaal en uitsluitend in Europa en Azië bevinden.

Ageas heeft een notering aan de Euronext in Brussel en de hoofdvestiging vind je in de Belgische hoofdstad Brussel, in het Hoofdstedelijk Gewest om precies te zijn.  De meest voorname en bekende dochter van Ageas is wel AG Insurance.

aandeel ageas kopem

Wel of niet aandelen Ageas kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Ageas te kopen? Hieronder vind je enkele sterke en zwakke punten van het bedrijf om je te helpen bij het nemen van een beslissing.

Als eerste de sterke punten: Ageas heeft een sterke financiële positie en een goede balans, wat bijdraagt aan de stabiliteit van het bedrijf. Daarnaast heeft Ageas diverse activiteiten, waaronder verzekeringen en vermogensbeheer, wat bijdraagt aan de spreiding van het bedrijf. Verder is Ageas actief in verschillende landen, waaronder België, het Verenigd Koninkrijk en Azië, wat bijdraagt aan de groeimogelijkheden van het bedrijf.

Maar er zijn ook zwakke punten waar je rekening mee moet houden. Zo is Ageas sterk afhankelijk van de Europese markt, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor economische schommelingen in deze regio. Daarnaast is Ageas actief in een sterk gereguleerde sector, waardoor het bedrijf te maken heeft met regelgevingsrisico’s en boetes bij overtredingen. Tot slot opereert Ageas in een competitieve markt, waardoor het bedrijf te maken heeft met concurrentie van andere spelers in de sector.

Als je overweegt om aandelen van Ageas te kopen, is het belangrijk om deze sterke en zwakke punten goed af te wegen en te kijken of het past bij jouw beleggingsprofiel en -doelen.