Aandelen Agilent Technologies kopen

Wil je beleggen in Agilent Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Agilent Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Agilent Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Agilent Technologies raadplegen. Agilent Technologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool A.

Waar kan je Agilent Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Agilent Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Agilent Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Agilent Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Agilent Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Agilent Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Agilent Technologies

Agilent Technologies staat bekend als een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met meetinstrumenten. Tot het jaar 1994 maakte het onderdeel uit van de diensten van Hewlett Packard. Op de New York Stock Exchange staat het genoteerd als A.
Het hoofdkantoor van Agilent Technologies vind je in Santa Clara, Californië. Agilent Technologies is actief binnen de wereld van de DNA-microarrays en massaspectrometers. Ook is het actief binnen de wereld van de LAN en WAN network analyzers. De test- en meetapparatuur werd in 2013 ondergebracht in een apart bedrijf dat de naam Keysight Technologies kreeg.