Aandelen AGNC Investment kopen

Wil je beleggen in AGNC Investment aandelen? Op deze pagina kan je direct AGNC Investment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AGNC Investment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AGNC Investment raadplegen. AGNC Investment is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AGNC.

Waar kan je AGNC Investment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AGNC Investment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AGNC Investment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AGNC Investment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AGNC Investment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AGNC Investment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf AGNC Investment

AGNC doet met name in hypotheek onroerend goed en zetelt met het hoofdkwartier in Bethesda in de staat Maryland. De beleggingen komen met name tot stand middels de bekende hefboomfinancieringen door agentschappenhypotheken.
Deze hypotheken worden voornamelijk gefinancierd door leningen op onderpand. Beleggingsdoelstelling van AGNC is uiteraard om de aandeelhouders een zo aantrekkelijk mogelijk rendement te bieden. Dit in de vorm van een combinatie van een groei van de intrinsieke waarde van een aandeel en door het maandelijks uitkeren van dividend. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd onder de naam AGNC.