Aandelen Agnico-Eagle Mines kopen

Wil je beleggen in Agnico-Eagle Mines aandelen? Op deze pagina kan je direct Agnico-Eagle Mines aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Agnico-Eagle Mines. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Agnico-Eagle Mines raadplegen. Agnico-Eagle Mines is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AEM.

Waar kan je Agnico-Eagle Mines aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Agnico-Eagle Mines kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Agnico-Eagle Mines?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Agnico-Eagle Mines. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Agnico-Eagle Mines?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Agnico-Eagle Mines? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Agnico-Eagle Mines is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Agnico-Eagle Mines.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Agnico Eagles Mines

Agnico Eagles Mines is een in Canada gevestugde goudproducent. Het is actief in niet alleen thuisland Canada, maar ook in Finland en Mexico. Het exploreert en ontwikkelt bovendien producten in Amerika.  De aandelen worden op de Toronto Stock Exchange verhandeld als AEM. In Toronto vind je het hoofdkantoor van het bedrijf, 
Canadian Malartic Corporation was een eerdere benaming van de onderneming. Overigens was de eerste naam voor de onderneming in 1953 Cobalt Consolidated Mining. Door een later samengaan van Agnico Mines en Eagles ontstond uiteindelijk het bedrijf met de de huidige naam.