Aandelen Ahold kopen

Wil je beleggen in Ahold aandelen? Op deze pagina kan je direct Ahold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ahold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ahold raadplegen. Ahold is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AD.AS.

Waar kan je Ahold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ahold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Ahold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ahold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ahold?


Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ahold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ahold is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ahold.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ahold

Koninklijke Ahold was lang alleen de moedermaatschappij van grootgrutter Albert Heijn. In 2016 echter fuseerde Ahold met de Delhaize Groep uit België. Bekende dochters van Ahold zijn Albert Heijn en Stop & Shop.
Albert Heijn nam in 1887 de kruidenierszaak van zijn vader over en daarmee was de eerste vestiging van Albert Heijn een feit. Deze zaak stond overigens in Oostzaan. AH ging al in 1948 naar de beurs en kreeg in 1973 de naam Ahold. In 1987 kreeg Ahold het Koninklijke predicaat vanwege de honderdste verjaardag. Het hoofdkantoor van Ahold staat in Zaandam.