Aandelen Aimco kopen

Wil je beleggen in Aimco aandelen? Op deze pagina kan je direct Aimco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aimco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aimco raadplegen. Aimco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AIV.

Waar kan je Aimco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aimco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aimco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aimco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aimco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aimco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Aimco

Aimco staat voor Alberta Investment Management Corporation. Het wordt gezien als een van de grootste en meest gediversifieerde beheerders van institutionele beleggingsfondsen in Canada.
Eigenaar van Aimco is Government of Alberta. De onderneming werd in 2008 opgericht. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Canadese Edmonton. Aimco werkt vooral op basis van kostendekking en beheert de activa van vele honderdduizenden mensen op het gebied van pensioenen en wordt algemeen beschouwd als een van de grootste institutionele beleggers die de wereld kent. Bekende dochters van Aimco zijn Vue Cinemas en Panterbrook. De klanten van Aimco zijn divers en komen vooral uit de openbare sector.