Aandelen Aixtron SE NA kopen

Wil je beleggen in Aixtron SE NA aandelen? Op deze pagina kan je direct Aixtron SE NA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aixtron SE NA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aixtron SE NA raadplegen. Aixtron SE NA is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AIXA.DE.

Waar kan je Aixtron SE NA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aixtron SE NA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aixtron SE NA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aixtron SE NA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aixtron SE NA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aixtron SE NA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aixtron SE NA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aixtron SE NA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aixtron

Aixtron is een in Duitsland gevestigde Europees zeer actieve onderneming dat het best als technologiebedrijf omschreven kan worden. Aixtron heeft zich met de jaren dat zich heeft gespecialiseerd  in de productie van  metaal organische chemische dampafzetting apparaten voor klanten in de halfgeleiderindustrie.
 
Aandelen worden verhandeld op onder meer de beurs van beursstad Frankfurt. Het bedrijf zag het levenslicht in 1983 in het Duitse Herzogenrath. Een bekende dochteronderneming is Apeva. Aixtron is een product dat voortgekomen is uit de universiteit van Aken en dat dus aanvankelijk geleid werd door ex-studenten van Aixtron.