Aandelen Akamai kopen

Wil je beleggen in Akamai aandelen? Op deze pagina kan je direct Akamai aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Akamai. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Akamai raadplegen. Akamai is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AKAM.

Actuele koers van het aandeel Akamai

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Akamai. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Akamai?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Akamai? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Akamai aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Akamai kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over Akamai

De Amerikaanse onderneming met de naam Akamai levert wereldwijd inhoud, cybersecurity en cloudservices die specifiek web- en internetbeveiligingsdiensten bieden.  Wat betreft de distrubutie van computerplatforms geldt Akamai als een van de grotere bedrijven ter wereld. Sterker nog, Akamai is in de praktijk verantwoordelijk voor tussen de 15 en 30  procent van alle webverkeer.  AKAM, onder die noemer worden de aandelen van Akamai verhandeld op de Nasdaq. De onderneming is actief vanaf 1998 toen het in Cambridge, Massachusetts opgericht werd.  Bekende dochterondernemingen van Akamia zijn Prolexic Technologies, Janrain en ook SOASTA.