Aandelen Aker kopen

Wil je beleggen in Aker aandelen? Op deze pagina kan je direct Aker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aker raadplegen. Aker is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AKER.OL.

Waar kan je Aker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aker is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aker.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aker

Aker is een Noorse houdstermaatschappij die zich bezighoudt met de offshore visserij, de constructie en de engineering. De aandelen van het bedrijf staan op de Oslo Stock Exchange genoteerd. Het bedrijf is voor 66,66 procent in handen van Kjell Inge Rokle via TGR Holding.
Het hoofdkantoor van Aker staat in Oslo en Aker werd al in 1841 opgericht. Aker heeft in Philly Shipyard en Havfisk ASA twee bekende dochterondernemingen. De onderneming dankt de naam aan de voormalige scheepswerf die in 1982 gesloten werd. Pas in 2004 kreeg het die naam overigens.