Aandelen Akzo Nobel kopen

Wil je beleggen in Akzo Nobel aandelen? Op deze pagina kan je direct Akzo Nobel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Akzo Nobel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Akzo Nobel raadplegen. Akzo Nobel is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AKZA.AS.

Waar kan je Akzo Nobel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Akzo Nobel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Akzo Nobel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Akzo Nobel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Akzo Nobel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Akzo Nobel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Akzo Nobel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Akzo Nobel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Akzo Nobel

Akzo Nobel is een Nederlandse multinational vooral bekend van verven en lakken. Het hoofdkantoor van Akzo Nobel vind je in Amsterdam en ondertussen is het bedrijf actief in tachtig landen. Akzo Nobel werd in 1994 opgericht en een bekende dochteronderneming is International Paint.
De aandelen van Akzo Nobel worden onder de noemer AKZA verhandeld op de Euronext en de Nasdaq. Het bedrijf dankt haar bekendheid aan verf en coating en bijna veertig procent van de omzet wordt in Europa gehaald. Liefst 65 procent van de aandelen van het bedrijf zijn tegenwoordig in het bezit van Amerikaanse en Britse beleggers.