Aandelen Alaska Air kopen

Wil je beleggen in Alaska Air aandelen? Op deze pagina kan je direct Alaska Air aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alaska Air. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alaska Air raadplegen. Alaska Air is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALK.

Waar kan je Alaska Air aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alaska Air kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alaska Air?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alaska Air. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alaska Air?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alaska Air? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Alaska Air

Alaska Air is met het hoofdkantoor gevestigd in Seattle, Washington. Het maakt onderdeel uit van de Alaska Airlines Group en is goed voor het vervoer van zo’n vijftig miljoen mensen per jaar.
Het bedrijf werd in 1932 opgericht als McGee Airways. In 1944 kreeg het de huidige naam. Alaska Air is nu actief in Amerika, Canada, Mexico, Costa Rica en de belangrijkste luchthavens waarvan het gebruik maakt zijn Seattle Tacoma en Los Angeles International. De aandelen van de luchtvaartmaatschappij worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als ALK.