Aandelen Albemarle kopen

Wil je beleggen in Albemarle aandelen? Op deze pagina kan je direct Albemarle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Albemarle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Albemarle raadplegen. Albemarle is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALB.

Waar kan je Albemarle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Albemarle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Albemarle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Albemarle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Albemarle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Albemarle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Albemarle

Albemarle is een bekend Amerikaans chemisch bedrijf met het hoofdkwartier in North Carolina, in Charlotte om precies te zijn. Het stabiele bedrijf is actief in ongeveer honderd landen en de aandelen van Albemarle worden openbaar verhandeld als ALB op de New York Stock Exchange. Albemarle heeft een bekende dochteronderneming in Rockwood Holdings.
Albemare werd in 1994 opgericht en geldt als een spin-off van Ethyl Corporation. In datzelfde jaar breidde het meteen gigantisch uit door meteen Asano Corporation te kopen, een bedrijf met hoofdkwartier in Tokio. Daarmee zette Albemarke zich meteen stevig in de markt.