Aandelen Alcoa kopen

Wil je beleggen in Alcoa aandelen? Op deze pagina kan je direct Alcoa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alcoa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alcoa raadplegen. Alcoa is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AA.

Actuele koers van het aandeel Alcoa

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alcoa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Alcoa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alcoa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Alcoa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alcoa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Alcoa

Alcoa is een Amerikaanse producent van aluminium. Sterker nog, het geldt op dit vlak als en van de wereldleiders. De geschiedenis van Alcoa is rijk en gaat terug naar 1888. Alcoa produceerde aanvankelijk aluminium met elektrolyse. Alcoa splitste zich in 2015 op in een Upstream Company en een Value Add Company. De Upstream Company houdt zich bezig met mijnbouwactiviteiten en de productie van aluminium. De andere tak, Value Add Company, legt zich specifiek toe op de ontwikkeling van materialen voor het maken van technisch hoogwaardige producten. Het bedrijf haalt 65 procent van de omzet binnen via de verkoop van onbewerkt aluminium. Alcoa haalt bovendien een derde van de omzet uit Spanje.