Aandelen Alexandria kopen

Wil je beleggen in Alexandria aandelen? Op deze pagina kan je direct Alexandria aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alexandria. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alexandria raadplegen. Alexandria is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ARE.

Waar kan je Alexandria aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alexandria kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alexandria?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alexandria. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alexandria?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alexandria? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Alexandria

Alexandria is een investeringsfonds in onroerend goed. De onderneming zoekt het met name in kantoorgebouwen en laboatria die vervolgens worden verhuurd aan huurders in de biowetenschappen en de technologie industrie. In Passadena in Californie vind je het hoofdkwartier van het succesvolle bedrijf, dat inderdaad is vernoemd naar de stad in Egypte.
Grondleggers van Alexandria zijn de oprichters Jael S. Marcus en Jeremy M. Sudarsky. In Alexandria Venture Investments heeft het een bekende en actieve dochteronderneming. Ondertussen is Alexandria een S&P 500 onderneming. Officieel heet het bedrijf overigens Alexandria Real Estate Equities.