Aandelen Alexion kopen

Wil je beleggen in Alexion aandelen? Op deze pagina kan je direct Alexion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alexion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alexion raadplegen. Alexion is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALXN.

Waar kan je Alexion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alexion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alexion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alexion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alexion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alexion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Alexion

Alexion Pharmaceuticals geldt als een onbetwist specialis in weesgeneesmiddelen specifiek voor  zeldzame aandoeningen. Zo ontwikkelde het Soliris tegen het Hemolytsch-uremisch syndroom en Paroxismale nachtelijke hemoglobinurie.  De onderneming werd in New Haven opgericht en sinds 2011 staat het genoteerd aan de Nasdaq 100. Het bedrijf verricht eveneens onderzoek naar het immuunsysteem. 
Aandelen van het Amerikaanse Alexion worden als ALXN verhandeld op de Nasdaq. Het hoofdkwartier van het farmaceutische bedrijf vind je overigens in Boston, in de staat Massachusetts. Geestelijk vader van het ondertussen erg succesvolle bedrijf is Leonard Bell en een bekende dochteronderneming van Alexion is Portola Pharmaceuticals.