Aandelen Alfa Laval kopen

Wil je beleggen in Alfa Laval aandelen? Op deze pagina kan je direct Alfa Laval aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alfa Laval. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alfa Laval raadplegen. Alfa Laval is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALFA.ST.

Waar kan je Alfa Laval aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alfa Laval kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alfa Laval?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alfa Laval. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alfa Laval?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alfa Laval? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Alfa Laval is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Alfa Laval.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Alfa Laval

Alfa Laval levert procesapparatuur voor verschillende en uiteenlopende industrieën in de vorm van onder meer voedingsmiddelen en voor onder andere de chemische wereld alsmede de scheepvaart. Ook levert het voor de olie- en gasindustrie.  De aandelen van Alfa Laval worden verhandeld als ALFA op de beurs in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Bekende dochters zijn Frank Mohn en ook Tranter.
De onderneming werd overigens opgericht door Gustaf de Laval en het heeft 26 locaties en zeventig service centers in 55 landen. In 45 anderen landen is een verkooppunt ingericht.