Aandelen Align Technology kopen

Wil je beleggen in Align Technology aandelen? Op deze pagina kan je direct Align Technology aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Align Technology. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Align Technology raadplegen. Align Technology is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALGN.

Waar kan je Align Technology aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Align Technology kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Align Technology?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Align Technology. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Align Technology?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Align Technology? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Align Technology

Align Technology is een fabrikant van 3D digitale scanners en clear aligners. Deze producten worden gebruikt binnen de orthodontie. De hoofdvestiging van Align Technology is gevestigd in San José in Californië.
De aligners van Align Technology worden geproduceerd in Juarez in Mexico, de scanners daarentegen in Israël en China. Op de Nasdaq staan de aandelen genoteerd als ALGN. Exocad en Cadent zijn twee bekende dochters van Align Technology. De onderneming werd gesticht in 1997 door Zia Chisthi en Kelsey Wirth. Het bedrijf wordt in 2001 openbaar op de Nasdaq.