Aandelen Alkermes kopen

Wil je beleggen in Alkermes aandelen? Op deze pagina kan je direct Alkermes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alkermes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alkermes raadplegen. Alkermes is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALKS.

Waar kan je Alkermes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alkermes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alkermes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alkermes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alkermes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alkermes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Alkermes is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Alkermes.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Alkermes

Alkermes is een bio farmaceut. De farmaceut houdt zich specifiek bezig met het centraal zenuwstelsel in de vorm van onder andere schizofrenie, depressie, verslaving en ook de ziekte MS. Het bedrijf werd in 1987 opgericht, oprichter is Michael Wall.
Het bedrijf is et de hoofdzetel gevestigd in Dublin in Ierland en Alkermes Controlled Therapeutics  en RC Royalty Sub zijn bekende dochters van Alkermes. De heren met een vooruitziende blik – Michael Wall, Alex Rich, Floyd Bloom en Paul Schimmel- gelden als de grondleggers van het bedrijf dat nu behoorlijk succesvol is.