Aandelen Allegheny Technologies kopen

Wil je beleggen in Allegheny Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Allegheny Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Allegheny Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Allegheny Technologies raadplegen. Allegheny Technologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATI.

Waar kan je Allegheny Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Allegheny Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Allegheny Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Allegheny Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Allegheny Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Allegheny Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Allegheny Technologies

Allegheny Technologies is zeer bekende onderneming in de speciale metalen. Het bedrijf is gevestigd in Pittsburgh, Pennsylvania. Allegheny Technologies is een S&P 400 component en werd in 1996 opgericht.
Allegheny Technologies houdt zich bezig met producten als titanium, titanium legeringen en op nikkel gebaseerde legeringen net als met super legeringen, roestvrij staal en speciaal staal. Dat doet het met name voor de lucht- en ruimtevaart, voor defensie en voor commerciële staalmotoren en de olie en gasindustrie. Het bedrijf bestaat grofweg uit twee segmenten: hoogwaardige materialen en geavanceerde legeringen en oplossingen.