Aandelen Allegion kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Allegion aandelen? Op deze pagina kan je direct Allegion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Allegion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Allegion raadplegen. Allegion is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALLE.

Waar kan je Allegion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Allegion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Allegion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Allegion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Allegion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Allegion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Allegion is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Allegion.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Allegion

Sterke punten

 • Leidende positie in de markt: Allegion is een toonaangevende speler in de markt voor veiligheidsoplossingen en heeft een sterke aanwezigheid in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.
 • Diversificatie van producten: Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder toegangscontrolesystemen, sleutelsystemen en elektronische beveiligingsoplossingen, wat kan leiden tot stabiele inkomstenstromen.
 • Focus op innovatie: Allegion blijft innoveren en investeren in nieuwe technologieën en producten om de concurrentie voor te blijven en de klanttevredenheid te verbeteren.
 • Solide financiële positie: Het bedrijf heeft een sterke balans en heeft in het verleden consistent hoge winstmarges behaald.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van de bouwsector: Een groot deel van de omzet van Allegion is afkomstig van de bouwsector, wat kan leiden tot schommelingen in de prestaties van het bedrijf als de bouwsector minder goed presteert.
 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: Als de economie vertraagt, kan dit invloed hebben op de vraag naar de producten van Allegion en de financiële prestaties van het bedrijf.
 • Concurrentie: Allegion opereert in een competitieve markt en moet concurreren met andere gevestigde spelers en nieuwkomers in de branche.

Over Allegion

Allegion is met het hoofdkwartier gevestigd in Ierland, in Dublin om precies te zijn. Het levert beveiligingsproducten voor woningen en bedrijven en is verantwoordelijk voor de besturing van meer dan dertig merken die als toonaangevend beschouwd kunnen vormen ( CISA, Interfex, LCN en Schlage en Van Duprin). Het is actief in ruim 130 landen.

De aandelen van Allegion staan als ALLE verhandeld op de New York Stock Exchange. De onderneming zag in 1908 het levenslicht en is een S&P 500 component. Schlage Bricard en Interflex gelden als belangrijke dochterondernemingen van Allegion.

aandee allegion kopen

Wel of niet aandelen Allegion kopen?

Als je op zoek bent naar een belegging in de bouwsector, heb je misschien wel eens gehoord van Allegion. Maar is het de moeite waard om in dit bedrijf te investeren?

Allegion is een toonaangevend bedrijf in de wereld van de beveiligingstechnologie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van sloten, cilinders en andere veiligheidsproducten die worden gebruikt in de bouwsector. Allegion heeft een sterke reputatie opgebouwd in de markt, met een solide financiële positie en een stabiel groeipotentieel.

Als belegger moet je rekening houden met verschillende factoren voordat je in aandelen van Allegion investeert. Het is belangrijk om te kijken naar de prestaties van het bedrijf in het verleden en hoe het zich ontwikkelt ten opzichte van zijn concurrenten. Daarnaast moet je ook kijken naar de toekomstige groeipotentie van het bedrijf en de mogelijkheid van eventuele risico’s.

Allegion is een bedrijf met een goede staat van dienst en een duidelijk groeipotentieel. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar veiligheidsproducten in de bouwsector. Als je op zoek bent naar een belegging in de bouwsector, kan het een goed idee zijn om aandelen van Allegion te kopen.

Maar onthoud dat beleggen altijd een risico met zich meebrengt en dat je altijd goed onderzoek moet doen voordat je een investeringsbeslissing neemt. Zorg ervoor dat je voldoende informatie hebt over het bedrijf en de markt voordat je een beslissing neemt. Met deze informatie kun je een weloverwogen beslissing nemen over of je al dan niet aandelen van Allegion wilt kopen.