Aandelen Allegion kopen

Wil je beleggen in Allegion aandelen? Op deze pagina kan je direct Allegion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Allegion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Allegion raadplegen. Allegion is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALLE.

Waar kan je Allegion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Allegion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Allegion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Allegion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Allegion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Allegion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Allegion is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Allegion.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Allegion

Allegion is met het hoofdkwartier gevestigd in Ierland, in Dublin om precies te zijn. Het levert beveiligingsproducten voor woningen en bedrijven en is verantwoordelijk voor de besturing van meer dan dertig merken die als toonaangevend beschouwd kunnen vormen ( CISA, Interfex, LCN en Schlage en Van Duprin). Het is actief in ruim 130 landen.
De aandelen van Allegion staan als ALLE verhandeld op de New York Stock Exchange. De onderneming zag in 1908 het levenslicht en is een S&P 500 component. Schlage Bricard en Interflex gelden als belangrijke dochterondernemingen van Allegion.