Aandelen Allergan kopen

Wil je beleggen in Allergan aandelen? Op deze pagina kan je direct Allergan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Allergan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Allergan raadplegen. Allergan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AGN.

Waar kan je Allergan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Allergan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Allergan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Allergan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Allergan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Allergan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Allergan is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Allergan.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Allergan

Allergan is een zeer bekend farmaceutisch bedrijf dat gevestigd is in Ierland en dat vooral merkgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen overneemt, ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. Dat doet het met name voor oogzorg, het centraal zenuwstelsel en de wat men gastro enterologie noemt.
Allergan is echter met name bekend als de maker en ontwikkelaar van botox, iets waarvan de moderne vrouw gretig gebruik maakt om zo eeuwig jong te blijven. Het hoofdkwartier van de onderneming staat in het Ierse Dublin en Zeltiq Aesthetics en Actavis Group gelden als bekende dochterondernemingen. Moedermaatschappij is overigens AbbVie en Actavis.