Aandelen Alliant Energy kopen

Wil je beleggen in Alliant Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Alliant Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alliant Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alliant Energy raadplegen. Alliant Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LNT.

Waar kan je Alliant Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alliant Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alliant Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alliant Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alliant Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alliant Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Alliant Energy

Het zeer bekende Alliant Energy is een houdstermaatschappij van openbaar nut. In Madison in de staat Wisconsin zag de onderneming in 1981 het levenslicht. Alliant Energy  heeft in totaal vier dochters, waarvan Interstate Power en Light Company ongetwijfeld de bekendste is.
Interstate Power en Light Company is een openbaar nutsbedrijf dat elektriciteit opwekt en dat vervolgens zelf ook distribueert. Daarnaast distribueert en transporteert het aardgas in de staat Iowa. Op de Nasdaq staan de aandelen van Alliant Energy overigens als LNT genoteerd. Het bedrijf bestaat al sinds 1917.