Aandelen Allianz kopen

Wil je beleggen in Allianz aandelen? Op deze pagina kan je direct Allianz aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Allianz. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Allianz raadplegen. Allianz is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALV.DE.

Waar kan je Allianz aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Allianz kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Allianz?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Allianz. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Allianz?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Allianz? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Allianz is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Allianz.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Allianz

Allianz is een Duitse verzekeringsmaatschappij, een maatschappij die ondertussen actief is in meer dan zeventig landen. De aandelen Allianz worden als ALV verhandeld op de Deutsche Börse Xetra.  Het hoofdkantoor vind je in München, terwijl de onderneming in 1890 opgericht werd in Berlijn. Bekende dochteronderneming is AllSecur Deutschland en ook PIMCO is dat.
 
Allianz werd opgericht door Wilhelm van Finck en Carl von Thieme. Ondertussen is het een van de grootste verzekeraars ter wereld met een zeer breed pakket aan verzekeringen. Allianz is met name gegroeid in Duitsland, Frankrijk, Italië en Amerika.