Aandelen Allison Transmission kopen

Wil je beleggen in Allison Transmission aandelen? Op deze pagina kan je direct Allison Transmission aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Allison Transmission. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Allison Transmission raadplegen. Allison Transmission is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALSN.

Waar kan je Allison Transmission aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Allison Transmission kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Allison Transmission?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Allison Transmission. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Allison Transmission?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Allison Transmission? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Allison Transmission

Allison Transmission is een bedrijf dat doet in automatische transmissies, hybride aandrijvingssystemen en militaire voertuigen. Het maakte in de periode van 1929 tot 2007 onderdeel uit van General Motors. Allison Transmission is geen kleine speler met zo’n tachtig procent marktaandeel in zware en middelzware automatische transmissies.
Het was James A. Allison die in 1915 in Indianapolis in de staat India het bedrijf oprichtte. Hij had toen niet kunnen bevroeden dat zijn onderneming uit zou groeien tot wat het nu is, een onderneming die actief is in tachtig landen en kantoren heeft in onder andere Sliedrecht, Tokio, Japan en Singapore.