Aandelen Almirall kopen

Wil je beleggen in Almirall aandelen? Op deze pagina kan je direct Almirall aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Almirall. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Almirall raadplegen. Almirall is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALM.E.

Waar kan je Almirall aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Almirall kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Almirall?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Almirall. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Almirall?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Almirall? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Almirall is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Almirall.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Almirall

Almirall is een farmaceutisch bedrijf met het hoofdkwartier in Barcelona. De onderneming werd in 1943 al opgericht. Met de jaren is het toonaangevend geworden binnen de farmaceutische bedrijven en zeker als gekeken wordt naar de R&D investeringen in Spanje. Aandelen van Almirall worden verhandeld als ACM op de beurs in Madrid.
Oprichter van Almirall is Antonio Gallardo Carreras. Bekende dochters zijn Almirall LLC, Almirall Hermal, Almirall SAS en de Poi Group Holding. Almirall schuwt de samenwerking niet en werkt samen met talloze openbare en particuliere entiteiten zoals bijvoorbeeld Centra Superior de Investigaciones.