Aandelen Alnylam kopen

Wil je beleggen in Alnylam aandelen? Op deze pagina kan je direct Alnylam aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alnylam. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alnylam raadplegen. Alnylam is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALNY.

Waar kan je Alnylam aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alnylam kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alnylam?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alnylam. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alnylam?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alnylam? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Alnylam

Alnylam is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van zogenaamde RNA interfentie therapeutica voor genetisch gedefinieerde ziekten. Het bedrijf werd in 2002 opgericht. Het hoofdkantoor van Alnylam vind je in Cambridge in de staat Massachusetts.
Alnylam staat als ALNY genoteerd aan de Nasdaq. Bekende dochteronderneming is Regulus Therapeutics. Al in 2016 werd de onderneming door Forbes gerekend tot de honderd meest innovatieve groeibedrijven. Alnylam is bovendien een Russell 1000 component. Het bedrijf werd opgericht dor een aantal wetenschappers en is vernoemd naar Alnilam, een ster in de Orion gordel. Het bedrijf ging in 2004 naar de beurs en haalde met die beursgang 26 miljoen dollar op.