Aandelen Alten kopen

Wil je beleggen in Alten aandelen? Op deze pagina kan je direct Alten aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alten. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alten raadplegen. Alten is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATE.PA.

Waar kan je Alten aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alten kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Alten?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alten. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alten?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alten? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Alten is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Alten.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Alten

Alten? Dat is een Frans technologie adviesbureau en eveneens een ingenieursbureau. De onderneming werd opgericht in 1988 en inmiddels heeft Alten kantoren in 25 landen. Simon Azoulay geldt als grondlegger van de onderneming. Bekende dochteronderneming is Kepler-Ramiro.
 
Aten haalt 45 procent omzet uit eigen land. Het bedrijf heeft de werkzaamheden onderverdeeld in verschillende divisies waaronder Paris Engineering and Technology Consulting, Paris Network, Telecom & Information systems en verder is er een tak die International Division genoemd wordt. De aandelen worden onder de aanduiding ATE verhandeld op de Euronext in Parijs.