Aandelen Alteryx kopen

Wil je beleggen in Alteryx aandelen? Op deze pagina kan je direct Alteryx aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alteryx. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alteryx raadplegen. Alteryx is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AYX.

Waar kan je Alteryx aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alteryx kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alteryx?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alteryx. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alteryx?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alteryx? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Alteryx

Akteryx ontwikkelt computersoftware. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Irvine in de staat Californië. Daarnaast heeft het nog een ontwikkelcentrum in Brookfield de staat Colorado.
De producten van Alternyx worden eveneens toegepast voor data science en analyse. De software is specifiek ontworpen om zeer geavanceerde analyse een stuk toegankelijker te maken voor iedereen die met gegevens werkt. De aandelen van de onderneming worden als AYX openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Het bedrijf bestaat al sinds 1997 en is ook nog eens een Russell 2000 component.