Altice aandelen kopen: analyse & koers

Er zijn vele Nederlandse bedrijven die jouw investering zeker waard zijn. Eén van deze bedrijven is Altice. Meer over deze organisatie, lees je op deze pagina. Ook lees je op deze pagina hoe je in Altice kunt beleggen door Altice aandelen te kopen.

Het bedrijf Altice: een korte introductie

Altice wordt ook wel Altice S.A. genoemd. Dit is een beursgenoteerde organisatie die in 2002 opgericht werd. Het bedrijf begon als nationale organisatie, maar is vandaag de dag ook actief in andere Europese landen en zelfs in de Verenigde Staten. Dit komt omdat Altice door de jaren heen diverse overnames heeft gedaan.
Altice biedt diverse diensten aan, waaronder vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en digitale televisie. Het bedrijf heeft goede cijfers, maar kreeg enkele jaren geleden wel een flinke klap te verduren. Zo kreeg Altice in 2016 maar liefst 80 miljoen euro boete voor het te snel implementeren van overname. Even ging het wat minder goed met het aandeel Altice, maar nu is het bedrijf wel weer over deze boete heen.

Beleggen op de lange termijn

Je kunt ervoor kiezen op de lange termijn in het bedrijf Altice te beleggen. In dit geval koop je een bepaald aantal aandelen van het bedrijf, om deze vervolgens langere tijd in je portefeuille te houden. Is de waarde van het aandeel Altice flink gestegen, dan kun je jouw aandeel of aandelen verkopen.
Een belegging op de lange termijn heeft over het algemeen minder risico’s dan een korte termijn belegging, maar je verdient hier wel wat minder geld mee. Bovendien moet je er rekening mee houden dat het lang kan duren voor je een aardig rendement verdient met jouw belegging in Altice aandelen.
Voor het op de lange termijn beleggen in Altice heb je een account nodig bij een broker. Een goede broker alwaar je aandelen Altice kunt kopen is DEGIRO. DEGIRO staat onder andere bekend om zijn betrouwbare klantenservice en lage tarieven. Klik hier om een gratis account te openen bij DEGIRO zodat je kunt investeren in Altice.

Beleggen op de korte termijn

Je kunt er ook voor kiezen op de korte termijn te beleggen in Altice aandelen. Dit kun je het beste doen door middel van CFD beleggen bij een online broker als Plus500. Bij CFD beleggen kun je van koersstijgingen profiteren, maar ook van koersdalingen. Doe je de juiste voorspelling, dan behaal je een positief resultaat met jouw inleg.
Ga je short, dan speculeer je op een koersdaling. Ga je long, dan verwacht je een koersstijging. Heb je gelijk, dan krijg je jouw inleg terug met een flink resultaat. Door de hefboom van het CFD beleggen kan dit resultaat erg hoog zijn. Dit betekent dat je ook met een kleine investering grotere resultaten kunt behalen. Natuurlijk moet je dan wel goed weten speculeren wat het aandeel Altice gaat doen.

Tip: oefen met CFD beleggen bij Plus500

Ga je voor het eerst beleggen in CFD Altice aandelen? Dan raden wij je aan dit eerst met een gratis demo-account van Plus500 te doen. Met een gratis demo-account beleg je niet met echt geld, maar met een fictief vermogen. Zo kun je goed oefenen. Als het oefenen goed gaat, kun je jouw demo-account omzetten in een echt beleggingsaccount. Nu kan je geld storten om echt te starten met CFD beleggen.

Over Altice

Altice houdt zich bezig met telefonie en kabel. De onderneming bestaat al vanaf 2002 en werd toen opgericht dor Patrick Drahi.  Via tal van overnames groeide de onderneming uit tot een indrukwekkend groot telecom en kabelbedrijf dat Europees actief is met de focus op Frankrijk. 
De aandelen van  Altice worden verhandeld op de beurs van Amsterdam als ATC.  De onderneming werd opgericht in Luxemburg. Bekende dochterondernemers zijn SFT en Altice France. Altice biedt diensten aan op gebied van telefonie en internet, via de kabel. Bijna zeventig procent van de omzet werd gerealiseerd in Frankrijk. Portugal is een goede tweede.  

aandeel altice kopen

aandeel altice kopen