Aandelen Altran Technologies kopen

Wil je beleggen in Altran Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Altran Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Altran Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Altran Technologies raadplegen. Altran Technologies is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALT.PA.

Over Altran Technologies

Altran Technologies is een wereldwijd adviesbureau op het gebied van innovatie en engineering. De onderneming werd in 1982 opgericht door Alexis Kriazeff en Hubert Montigny. De onderneming is actief in de hoogwaardige technologie en bij innovatie adviesbureaus.
 
Het hoofdkantoor van Altran Technologies staat in de Franse hoofdstad Parijs en dochters die enige bekendheid genieten zijn Tessella en Lohika. Moedermaatschappij van Altran Technologies is overigens Capgemini. Dat nam het merendeel van de aandelen in 2019 over. Bij oprichting van de onderneming luisterde het overigens nog naar de naam CGS Informatiques en dus pas later werd Altran als naam gebruikt.