Aandelen Altran Technologies kopen

Wil je beleggen in Altran Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Altran Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Altran Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Altran Technologies raadplegen. Altran Technologies is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALT.PA.

Wil je actief beleggen in Altran Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Altran Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Altran Technologies is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Altran Technologies.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Altran Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Altran Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Over Altran Technologies

Altran Technologies is een wereldwijd adviesbureau op het gebied van innovatie en engineering. De onderneming werd in 1982 opgericht door Alexis Kriazeff en Hubert Montigny. De onderneming is actief in de hoogwaardige technologie en bij innovatie adviesbureaus.
 
Het hoofdkantoor van Altran Technologies staat in de Franse hoofdstad Parijs en dochters die enige bekendheid genieten zijn Tessella en Lohika. Moedermaatschappij van Altran Technologies is overigens Capgemini. Dat nam het merendeel van de aandelen in 2019 over. Bij oprichting van de onderneming luisterde het overigens nog naar de naam CGS Informatiques en dus pas later werd Altran als naam gebruikt.