Aandelen Altria kopen

Wil je beleggen in Altria aandelen? Op deze pagina kan je direct Altria aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Altria. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Altria raadplegen. Altria is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MO.

Waar kan je Altria aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Altria kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Altria?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Altria. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Altria?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Altria? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Altria

De Altria Group was voorheen  beter bekend als Philip Morris Company Inc. Dit was zoals genoegzaam bekend een van de grootste tabaksproducenten voor opsplitsing. Die opsplitsing vond plaats in 2008. Philip Morris werd toen uitgesplitst in dus de Altria Group en Philip Morris International. De aandelen van de onderneming worden als MO verhandeld op de New York Stock Exchange. 
De onderneming zag het levenslicht in 1985 in Virginia en het hoofdkantoor staat in Richmond in Virginia. Philip Morris USA en Nat Sherman zijn twee bekende dochterondernemingen van Altria. Het bedrijf werd opgericht met de vereende krachten van Philips Morris USA, Kraft Foods en Nabisco.