Aandelen Alumina kopen

Wil je beleggen in Alumina aandelen? Op deze pagina kan je direct Alumina aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Alumina. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Alumina raadplegen. Alumina is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AWC.CHA.

Waar kan je Alumina aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Alumina kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Alumina?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Alumina. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Alumina?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Alumina? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Alumina is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Alumina.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Alumina

Alumina is een naamloze vennootschap waarvan de aandelen genoteerd zijn aan de Australian Securities Exchange . Het bedrijf ontstond in 2003 na een afsplitsing van Western Mining Corporation. De onderneming behoort tot de top 100 van bedrijven op de ASX. Het hoofdkwartier van het bedrijf vind je overigens in Melbourne.

Alumina Finance Western Mining Corporation is een bekende dochteronderneming. De enige activiteit van het bedrijf  is het eigenaarschap van een aandeel van 40 procent in een joint venture met Alcoa met als naam Alcoa World Aluminum and Chemicals.