Aandelen Amadeus IT Holding kopen

Wil je beleggen in Amadeus IT Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct Amadeus IT Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Amadeus IT Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Amadeus IT Holding raadplegen. Amadeus IT Holding is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMS.E.

Waar kan je Amadeus IT Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Amadeus IT Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Amadeus IT Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Amadeus IT Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Amadeus IT Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Amadeus IT Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Amadeus IT Holding is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Amadeus IT Holding.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Amadeus IT Holding

Amadeus IT Holding geniet grote bekendheid vanwege de realtime computerreserveringssystemen die het levert. Aanvankelijk waren de systemen alleen en speciaal ontwikkeld voor luchtvaartreserveringen. Tegenwoordig echter, worden ze voor meerdere reserveringssoorten toegepast zoals bijvoorbeeld voor het boeken van een hotelkamer, de huur van een auto en ook chartervluchten.
De aandelen van Amadeus IT Holding worden verhandeld op de beurs in Madrid onder de aanduiding AMS. Het hoofdkantoor van Amadeus IT Holding staat in Madrid en de onderneming is er al vanaf 1987. Amadeus IT Holding werd opgericht overigens door Lufthansa, Air France, Iberia en Scandinavian Airlines.