Aandelen Ambarella kopen

Wil je beleggen in Ambarella aandelen? Op deze pagina kan je direct Ambarella aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ambarella. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ambarella raadplegen. Ambarella is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMBA.

Waar kan je Ambarella aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ambarella kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ambarella?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ambarella. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ambarella?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ambarella? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ambarella

Ambarella biedt fabless halfgeleiderontwerpen. Het richt zich met de werkzaamheden op low-power, high definition en ultra HD, zoals het zich ook nadrukkelijk bezighoudt met computer vision processors.
De aandelen van Ambarella staan als AMBA genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkantoor van Ambarella vind je in Santa Clara in Californië. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en Ambarella mag zich eveneens een Russell 200 component noemen. De producten van de onderneming worden onder meer toegepast bij videobeveiliging, robotica toepassingen, bewaking van bestuurder en cabine, rijhulpsystemen en ook voor autonoom rijden.