Aandelen Ambarella kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ambarella aandelen? Op deze pagina kan je direct Ambarella aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ambarella. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ambarella raadplegen. Ambarella is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMBA.

Waar kan je Ambarella aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ambarella kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ambarella?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ambarella. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ambarella?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ambarella? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ambarella

Sterke punten Ambarella

 • Leidende positie in de videocompressietechnologie: Ambarella is een toonaangevend bedrijf op het gebied van videocompressie en heeft een sterke positie in de markt.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf staat bekend om zijn technologische innovatie, met geavanceerde oplossingen op het gebied van beeldverwerking, computer vision en AI.
 • Diversificatie van toepassingen: Ambarella bedient diverse marktsectoren, waaronder consumentenelektronica, beveiliging, automotive en drones, waardoor het risico van afhankelijkheid van een enkele markt wordt verminderd.
 • Sterke intellectuele eigendom: Het bedrijf heeft een sterke portefeuille van intellectuele eigendomsrechten, inclusief patenten en technologieën die het concurrentievoordeel versterken.

Zwakke punten Ambarella

 • Afhankelijkheid van klanten en marktomstandigheden: Ambarella is afhankelijk van grote klanten en kan worden beïnvloed door schommelingen in de vraag naar consumentenelektronica en andere toepassingen waarin het actief is.
 • Concurrentiedruk: De markt voor videocompressietechnologie is competitief, met meerdere spelers die vergelijkbare oplossingen aanbieden, wat de prijsdruk en winstgevendheid kan beïnvloeden.
 • Technologische veranderingen: Ambarella moet blijven innoveren en zich aanpassen aan veranderende technologische landschappen, zoals nieuwe compressiestandaarden en opkomende technologieën.
 • Internationale marktvolatiliteit: Het bedrijf opereert op internationale markten en kan worden beïnvloed door valutaschommelingen, handelsgeschillen en politieke onzekerheid.

Over Ambarella

Ambarella biedt fabless halfgeleiderontwerpen. Het richt zich met de werkzaamheden op low-power, high definition en ultra HD, zoals het zich ook nadrukkelijk bezighoudt met computer vision processors.

De aandelen van Ambarella staan als AMBA genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkantoor van Ambarella vind je in Santa Clara in Californië. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en Ambarella mag zich eveneens een Russell 200 component noemen. De producten van de onderneming worden onder meer toegepast bij videobeveiliging, robotica toepassingen, bewaking van bestuurder en cabine, rijhulpsystemen en ook voor autonoom rijden.

Ambarella

Wel of niet aandelen Ambarella kopen?

Als je overweegt om te investeren in de aandelenmarkt, kom je wellicht Ambarella tegen. Maar is het de moeite waard om aandelen van dit bedrijf te kopen? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen voordat je een beslissing neemt.

Een van de sterke punten van Ambarella is de leidende positie in de videocompressietechnologie. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van beeldverwerking en AI. Bovendien bedient Ambarella diverse marktsectoren, waardoor het risico van afhankelijkheid van een enkele markt wordt verminderd.

Aan de andere kant moet je ook rekening houden met enkele zwakke punten. Ambarella is afhankelijk van klanten en marktomstandigheden, wat kan leiden tot schommelingen in de vraag naar hun producten. Daarnaast is de concurrentie in de videocompressiemarkt hoog, wat invloed kan hebben op de winstgevendheid.

Uiteindelijk hangt de beslissing om aandelen Ambarella te kopen af van je eigen risicobereidheid en beleggingsdoelen. Het is altijd verstandig om grondig onderzoek te doen, de markttrends te analyseren en de financiële gezondheid van het bedrijf te evalueren voordat je een investering doet. Het raadplegen van een financieel adviseur kan ook nuttig zijn om een weloverwogen beslissing te nemen.

Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus zorg ervoor dat je investeert met geld dat je kunt missen en dat je een goed diversificatieplan hebt om je portefeuille te beschermen.