Aandelen Ambu kopen

Wil je beleggen in Ambu aandelen? Op deze pagina kan je direct Ambu aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ambu. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ambu raadplegen. Ambu is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMBU-B.CO.

Waar kan je Ambu aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ambu kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ambu?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ambu. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ambu?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ambu? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ambu

Ambu is een Deens diagnostisch en levensondersteunende app en biedt specifiek oplossingen voor ziekenhuizen en reddingsdiensten. Het ontwikkelt en produceert zelf de producten die het eveneens op de markt brengt. De aandelen van Ambu worden openbaar verhandeld op de beurs in Kopenhagen onder de aanduiding AMBU. 
Ambu’s hoofdkantoor staat in de Deense hoofdstad Kopenhagen en Holger Hesse is de oprichter van het bedrijf. Dat deed hij in 1937. Het bedrijf heette aanvankelijk Testa Laboratorium en doel van Hesse was om mensenlevens te redden.  White Sensor is de bekende dochteronderneming van Ambu.