Aandelen Ambu kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ambu aandelen? Op deze pagina kan je direct Ambu aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ambu. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ambu raadplegen. Ambu is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMBU-B.CO.

Waar kan je Ambu aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ambu kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Ambu?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ambu. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ambu?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ambu? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ambu

Sterke punten:

 • Marktleider in ambulance-uitrusting en -diensten
 • Hoogwaardige producten met een uitstekende kwaliteit
 • Sterke positie in Europa en opkomende markten
 • Groot netwerk van distributiekanalen
 • Goede reputatie op het gebied van innovatie

Zwakke punten:

 • Hoge mate van afhankelijkheid van overheden als belangrijke klanten
 • Concurrentie neemt toe, vooral vanuit Azië
 • Groei kan worden belemmerd door regelgeving en wettelijke beperkingen
 • Beperkte aanwezigheid op de Amerikaanse markt

Over Ambu

Ambu is een Deens diagnostisch en levensondersteunende app en biedt specifiek oplossingen voor ziekenhuizen en reddingsdiensten. Het ontwikkelt en produceert zelf de producten die het eveneens op de markt brengt. De aandelen van Ambu worden openbaar verhandeld op de beurs in Kopenhagen onder de aanduiding AMBU. 

Ambu’s hoofdkantoor staat in de Deense hoofdstad Kopenhagen en Holger Hesse is de oprichter van het bedrijf. Dat deed hij in 1937. Het bedrijf heette aanvankelijk Testa Laboratorium en doel van Hesse was om mensenlevens te redden.  White Sensor is de bekende dochteronderneming van Ambu.  

aandeel ambu kopen

Wel of niet aandelen Ambu kopen?

Ben jij op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid en overweeg je om aandelen Ambu te kopen? Dan is het belangrijk om je goed te informeren over dit bedrijf en de kansen en risico’s die het met zich meebrengt.

Ambu is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in medische apparatuur, met name op het gebied van ambulance-uitrusting en -diensten. Het bedrijf heeft een sterke positie in Europa en opkomende markten en staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en zijn innovatieve aanpak.

Een van de sterke punten van Ambu is dat het een marktleider is in zijn sector en beschikt over een groot netwerk van distributiekanalen. Daarnaast heeft het bedrijf een goede reputatie op het gebied van innovatie, wat kan leiden tot nieuwe producten en groei op de lange termijn.

Aan de andere kant zijn er ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Ambu. Zo is het bedrijf sterk afhankelijk van overheden als belangrijke klanten, wat kan leiden tot onzekerheid en instabiliteit. Daarnaast neemt de concurrentie toe, vooral vanuit Azië, en kunnen regelgeving en wettelijke beperkingen de groei belemmeren.

Al met al is Ambu een interessant bedrijf om in te investeren, maar het is belangrijk om een goed beeld te hebben van de kansen en risico’s voordat je besluit om aandelen te kopen. Het kan verstandig zijn om de ontwikkelingen op de lange termijn te volgen en je investeringsbeslissingen te baseren op een grondige analyse van de markt en het bedrijf.