Aandelen AMC Networks kopen

Wil je beleggen in AMC Networks aandelen? Op deze pagina kan je direct AMC Networks aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AMC Networks. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AMC Networks raadplegen. AMC Networks is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMCX.

Waar kan je AMC Networks aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AMC Networks kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AMC Networks?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AMC Networks. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AMC Networks?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AMC Networks? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over AMC Networks

AMC Networks is een Amerikaans entertainmentbedrijf met hoofdzetel in New York. Het bezit de kabelkanalen AMC, IFC, We TV, BBC America en Sundance TV, zenders die het ook exploiteert. AMC Networks staat als AMCX genoteerd op de Nasdaq en zag het levenslicht in 1980.
Het bedrijf heette overigens tot 2011 Rainbow Media Holdings en is ondertussen eveneens een S&P 400 component. De onderneming is in meerderheid in eigendom van de familie Dolan, die het bedrijf ook nadrukkelijk controleert en dus daadwerkelijk een stevige vinger aan de pols heeft en houdt.