Aandelen Amdocs kopen

Wil je beleggen in Amdocs aandelen? Op deze pagina kan je direct Amdocs aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Amdocs. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Amdocs raadplegen. Amdocs is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DOX.

Waar kan je Amdocs aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Amdocs kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Amdocs?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Amdocs. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Amdocs?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Amdocs? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Amdocs is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Amdocs.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Amdocs

Amdocs is leverancier van software en diensten op het gebed van zaken als customer relationship management kortweg CRM genoemd. Ook is het een zeer gerespecteerde leverancier van facturatie en van operational supportsystemen voor telecomaanbieders en dienstverleners. De aandelen staan als DX genoteerd aan de Nasdaq.
Hoofdkantoor van Amdocs vind je in Chesterfield Missouri. Bekende dochterondernemingen zijn Vubiquity, Vindicia en OpenMarket. De oprichters van de onderneming waren Boaz Doton en Morris Kahn. Amdocs is officieel gevestigd op de Kanaaleilanden, Guernsey en het heeft klanten in meer dan 50 landen. Het bedrijf levert diensten onder namen als Amdocs Billing, Amdocs Clarify en Cramer OSS Suite.